13 Ocak 2017 Cuma

Kağıt tela fiyatları

Kağıt Tela Çeşitleri. Marka: Adnanlar. Bu ürün stoklarımızda mevcuttur. LÜTFEN ÖNCELİKLE AŞAĞIDAN SEÇİMİNİZİ YAPINIZ. Kodu: kagit - tela -beyaz. Fikirlerini Söyle.

En geç Kasım. Terzi Ürünleri, Konfeksiyon Yardımcı Malzemeleri, Hobi Malzemeleri Online Satışı. Destek kağıdı tela düşük fiyat.


Kargo, Seçili Ürünlerde (100tl üzeri Türkiye için geçerlidir). Hızlı gönderim stoklarındaki ürünler Aynı gün kargolanır. Top Uzunluğu: 2m. TL den başlayan taksitlerle!


Nispeten daha ekonomik bir çözüm olduğundan geniş.

RÜN YERLİ ÜRETİM OLU KALİTE. Tek Kullanımlık Tela Bez Galoş - Beyaz. Tela, sihirli suda eriyen, kıl tela, çift taraflı tela, raşel tela, paça telası, kağıt tela, bez tela. Dokuma telaya oranla daha.


Pantolon ve etek kenarlarında kullanabileceğiniz Prym beyaz yapışkanlı kağıt tela ile hem zamandan tasarruf. Minimum Sipariş: 1. Fiyat : Tartışılabilir. Features: - Yüksek kaliteli ve mükemmel bir denge. Ebatlar 90x2cm.


Sizde tela, şifon tela, raşel tela, gömlek telası,kıl tela, be tela, likralı tela, vakka,elyaf,biye ve yapışkan bant almak isterseniz arayın. Stok Durumu: Stokta var. Başlıca ürün çeşitlerimiz;Bez tela (Strech jarse) tela İpli tela kağıt tela kıl tela.


Jarse en boy gr Tela. STANBUL TELA ALINIR. Yapışkan Tela gr R-278. Skip to content. Zemin kağıt olup boyuna ip dikilerek üretilir, bu şekilde kağıda ciddi şekilde mukavemet kazandırılır.


Kaplanmış ipli tela genelde stretch kumaşlara bir yöndeki.

KAĞIT TELA – 30gr. BEYAZ TELALAR Permess. Paylaş: Ürün Özellikleri. Hemen sitemizi ziyaret. Bu desen hakkında hiç yorum. Balım Örgü Evi Sökülebilir Kanaviçe.


STOK VE FİYATLARIMIZ GÜNCELLENİYOR, FİYAT İÇİN İLETİŞİME GEÇİNİZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.