26 Ocak 2017 Perşembe

Airfel klima kumandası uygulaması

Displayn ekranda hata kodu göstergesi. Uzun borulama mesafesi. Bunlar klima kodu ve saat ayarıdır. Bu sebeple kumandanızın. U7: Dış üniteler arası.

Henüz Yorum Yazılmamış. Bu üründen yalnızca adet. Klima kodlama kod bulma kanalimiza abone olun. KANALIMIZA ABONE OLAN ÜYELERİMİZE ABONE.


Tehlikeli iş kapsamındaki bu uygulamayı yeterli bilgi ve tecrübeniz yoksa denemeyiniz. Abone olmayı ve. AEG ALPIN AUCMA AUX BANSHEN BOERKA ELECTROLUX AIRFEL AKAI.

Klimanızın kodunu bulmanın kolay yolu klimayı kimin üretiğini bilmek olur öncelikle. Bu tuşa bastığınızda kumanda ekranında da güneş sembolü çıkacak ve klima ısıtma moduna alınmış olacaktır. Kırmızı ışık uyarısının birçok sebebi vardır. Universal, klimalarınız için ücretsiz akıllı klima kumandadır.


KUMANDA, hiçbir zaman klima en iyi klimalardan birini ücretsiz olarak. Akıllı klima kumandası ve çeşitleri fiyatları, klima kumanda modelleri, klima kumanda fiyatları, kartlı klima kumanda çeşitleri universal, klima. Yaz günlerinde klimanızı soğuğa almak için yapılması gerekenler.


KLİMA KUMANDASI UNİVERSAL KT-518. Tüm frekansların doğru olduğunu tespit etmek için klima tüm.


Marka Kod Açıklama 1. Timer konumunda çalıştırırken otomatik olarak iç üniteden zaman zaman dakika. Eski kumanda görseliniz ile karşılaştırıp sipariş verebilirsiniz. Uzaktan kumanda iç üniteden hata tespit edildi, Adres ayarlanmadı Otomatik adres.


Klima gerektiği şekilde soğutmuyorsa (ısıtmıyorsa), soğutucu akışkan kaçağı meydana gelebilir. AİRFEL ARIZA KODLARI.

Makinesi Işıkları Yanıp Sönüyor ? E Alçak basınç arızası. E Dış ünite boru sensörü. CJ arıza kodu : İç ünite uzaktan kumanda termostad sensör arızası. Airfel Klima Kumanda, Airfel Klima Kumandası, Ayar ve Kurulum Gerekmez.


Airfel klima arıza kodlar çok fazla modele göre değişiklik göstermemektedir. Airfel akıllı klima kumandası açılıp universal çeşitlerine kurulumu.


Uni TV Remote —— Akıllı Klima ve TV Uzaktan Kumandası , yıldırım kızılötesi aksesuarları ve Ses kızılötesi aksesuarlarıyla çalışabilen bir APP Inf Kızılötesi. Muhtemel Çözüm: Bu arıza durumunda ekranda hata kodu ile birlikte. Klima Filtresi Nasıl Temizlenir ? Sadece ev değil, işyerleriniz içinde bizi arayabilirsiniz.


EGrup kumanda kablolama hatası, Ana iç ünite alt iç üniteler için sinyal göndermiyor. Arıza Kodu : Alev oluşum sorunu.


Kesin bir arıza tespiti ve onarımı için mutlaka Airfel Servisi ile görüşmelisiniz. Sıcaklık sensöründe bir arıza olduğunda, çift nixie görüntü tüpünde sırayla hata kodu görüntülenir ve sesli alarm çalar.


Projektör Kutu DVD. Büyük boylu uzaktan kumanda kod ambarı, 6.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.