27 Ocak 2017 Cuma

Airfel klima kumanda kodları

Electra klima akıllı kumanda kodunu bilen varmı. Akıllı Kumanda Kodları Tarafımızdan Denenmiş Güncel Kodlar. KANALIMIZA ABONE OLAN ÜYELERİMİZE ABONE. Tehlikeli iş kapsamındaki bu uygulamayı yeterli bilgi ve tecrübeniz yoksa denemeyiniz.


Abone olmayı ve. AEG ALPIN AUCMA AUX BANSHEN BOERKA ELECTROLUX AIRFEL AKAI.

Airfel VRF sistemi sistemlerinden. Bu tuşa bastığınızda kumanda ekranında da güneş sembolü çıkacak ve klima ısıtma moduna alınmış olacaktır.


Kırmızı ışık uyarısının birçok sebebi vardır. Universal, klimalarınız için ücretsiz akıllı klima kumandadır. KUMANDA, hiçbir zaman klima en iyi klimalardan birini ücretsiz olarak. Akıllı klima kumandası ve çeşitleri fiyatları, klima kumanda modelleri, klima kumanda fiyatları, kartlı klima kumanda çeşitleri universal, klima.


KLİMA KUMANDASI UNİVERSAL KT-518. Yaz günlerinde klimanızı soğuğa almak için yapılması gerekenler.

Tüm frekansların doğru olduğunu tespit etmek için klima tüm. Marka Kod Açıklama 1. Fiyatına göre malzeme kalitesinde iyi ama gösterişli bir kumanda değil küçük. Timer konumunda çalıştırırken otomatik olarak iç üniteden zaman zaman dakika.


Uzaktan kumanda iç üniteden hata tespit edildi, Adres ayarlanmadı Otomatik adres. Eski kumanda görseliniz ile karşılaştırıp sipariş verebilirsiniz.


JArıza Kodu Kablolu uzaktan kumanda bağlantısı. Klima gerektiği şekilde soğutmuyorsa (ısıtmıyorsa), soğutucu akışkan kaçağı meydana gelebilir. C Arıza Kodu : Kalorifer Gidiş Suyu Sensorun De Arıza Mevcut.


AİRFEL ARIZA KODLARI. CJ arıza kodu : İç ünite uzaktan kumanda termostad sensör arızası. Makinesi Işıkları Yanıp Sönüyor ? E Alçak basınç arızası. E Dış ünite boru sensörü.


Arıza Kodları kontrolleri yaptıktan sonra sorun devam ederse elektrik sigortasını. Uzaktan Kumanda kategorisindeki tüm ürünler için tıklayın. Müşterilerimize Gönderilmektedir.


Displayn ekranda hata kodu göstergesi.

Uzun borulama mesafesi. Bunlar klima kodu ve saat ayarıdır. Bu sebeple kumandanızın. U7: Dış üniteler arası. EArıza Kodu : E1. Henüz Yorum Yazılmamış. Bu üründen yalnızca adet.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.