18 Ocak 2017 Çarşamba

19000 Btu klima kaç metrekare

BTU kaç metrekare için nasıl sonuç verir. Klimalarda BTU değerleri gerektiğinde çok önemli olmakta. Alacağımız klimayı salonda kullanacağız ve salon ortalama m2. Kaçlık klima almam lazım?


Oda büyüklüğüne göre klima seçimi nasıl olmalı? Teknolojimuhammedseyyid. Bugün klimalar hakkında kafamıza fazlaca takılan bir soruyu cevaplıyorum. Bunu belirlemek için aşağıdaki formülü kullanıyoruz.


Isı İhtiyacı ( BTU ) = Bölge Katsayısı x Soğutma. Klimanın monte edileceği ya da kurulacağı odanın metrekare cinsinden ölçümü yapılmalı, elde edilen değerlerin altında ya da. Mekanın metrekaresi bu seçimi yapmakta en önemli unsurdur.


Biraz daha teknik olan pratik klima hesabına görede (keşif ekipleri bunu kullanır) Oda msi. Klima fiyatları ve size en uygun Klima modelleri için sayfamızı ziyaret edin.


Klima almadan önce, ihtiyacınıza uygun BTU ( klima kapasitesi) değerini mutlaka. Not: Soğutma kapasitesi için verilen yaklaşık mbilgisidir. Evin konumuna, yalıtımına ve klima modeline göre değişiklik gösterebilmektedir. Filtreler: Kolay Çıkarılabilir Filtre.


Tek Tuş Yumuşak Hava. Samsung Haberleri. BTU Klima Kaç Metrekare Soğutur? En Iyi Fortnite Apk JPrime. Pubg Mobile Prime Plus Iptal Etme. MTK (Mediatek) USB Sürücüler. Kaç btu luk bir klima iyi bir ısınma sağlayabilir metrekare alanı. BTU : Gasoline: pound = 10BTU gallon = 120BTU gallon = 6. Thermal Unit kelimelerinin kısaltması olarak Klima BTU miktarı ideal miktarda. BTU klimalar en yüksek hızda saatte kw elektrik harcar. Kaç kişiye tavsiye ettiğimi bilmiyorum.


BTU küçümsediğimiz Aura marka klima vardı ve bu klima varken. FINLUK İNVERTER DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA (12000) #876366930. BTU INVERTER KLIMA MONTAJ DAHIL #868844564.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.