1 Aralık 2016 Perşembe

Vw şase numarasından araç özellikleri sorgulama

Vw şase numarasından araç özellikleri sorgulama

Vw modellerinin donanım isimlerinde çok çelişki yaşıyorum. Ne satan ne sattığını, ne de alan ne aldığını bilmiyor. Ben bu kadarını bulabileceğini zannetmiyordum ama aracın herşeyini söylüyor.


Araç Şasi Numarasından Üretim Yeri ve Detay Bilgileri Sorgulama. Enter VIN" yazan yere aracınızın şasi numarasını yazıorsunuz. VW hilesi sorgulama. Bu konudaki kullanıcılar: misafir, mobil kullanıcı.


Aşağıdaki sayfadan şasi nonuz ile araçlarınızın hileli olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Aşağıda eklediğim linkte sadece vag grubu değil tüm marka ve model otomobilleri şasi numarasından sorgulayabilirsiniz. Aracınız için tanımlanmış servis aksiyonlarını listelemek için şasi numaranızı girin.


VIN yazısının sağındaki kutucuğa şasi numaranızı giriyorsunuz. Yazının başında da bahsettiğim gibi sorgulama yapacağım araç Latitude. Oldukça detaylı olarak aracınızdaki fabrika çıkışlı özellikleri öğrenebiliyorsunuz.


No ile yedek parça sorgulama nasıl yapılır? Forumda aradım fakat göremedim gözümden kaçtı ve paylaşıldıysa kusura bakmayın. Volkswagen şase numarasından parça sorgulama sistemi – Sinsed Oto Blog yazilarini.


Vin ile otomobilinizin bilgilerini ve özelliklerini çeşitli servis. Arabada Şase No Nerede Bulunur? Nasıl ki bizlerin TC numarası olduğu. Satış Tipi Kodu. K : Golf, Jetta. Alış faturasının" başlığı altında, "firma ünvanı: ford otosan" " tarih: 11. Bu sitelerden de Şasi no veya araç bilgilerini girerek aracınızın orijinal yedek parçalarını ve Oem numaralarını görebilirsiniz. Aracın model ve motor özelliklerini bildiren haneler, şase.


Vw şase numarasından araç özellikleri sorgulama

Her Parçanın altında. Frenteknik Otomotiv, Araç İmal, Tadil ve Montajı Hakkında Yönetmelik (AİTM) kapsamında frenlerle ilgili teknik servis, Ticari Araç Fren Sistemleri ile ilgili.


Bu bakımdan şase numarasının kullanılması sayesinde. Parcafilosu şase numarası ile parça sorgulama sistemiyle arcınıza %1uyumlu. Aracınızın şasi numarasını ve orijinal olup olmadığından emin.


Vw şase numarasından araç özellikleri sorgulama

Boyanmış boya kodunu bulun - eşsiz bir sayı bulma ve anlamına gelir. Yabancı araçlar için, boya kodları aşağıdaki yerlerde olabilir. Etiketler: araç, bilgi, edinme, hakkında, numarasından, Şasi.


Araç sahipleri araçlarına en doğru yedek. Araçları için parça alacak olanlar ise şaşe numarası ile sorgulamanın. Chevrolet, 6: Cadillac, J: Jeep, T: Toyota, W: Volkswagen. Araç sigorta sorgulama, Zorunlu Trafik Sigortası sorgulama gibi birçok sorgulama işlemi için de bu özel numaradan yardım alınabilir.


Uluslararası literatürde VIN (Vehicle Information Number) yani Araç Tanımlama Numarası denilen tabir aslında şasi numarası diye bildiğimiz. KM Sorgulama sorgu uyuşmazlığı nedir ? Aracın Plaka veya Şasi numarası ile yapılan Kilometre Bilgisi sorgulama sonuçları “Karayolu Düzenleme Genel. KEYLESS GO ÖZELLİKLİ ARABALARDA HIRSIZLIK.


SKODA – AUDİ – VOLKSWAGEN MODELLERİNDE ŞASE NUMARASINDAN ANAHTAR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.