1 Aralık 2016 Perşembe

Rutubet ceken makina

Otomatik kapanma özelliği. Gürültüsüz çalışma. Suyun bitmesi durumunda devreye giren otomatik koruma. Binlerce satıcının ürünlerini otomatik olarak izliyoruz.


Aradığınız ürün hangi satıcıda ne. Bildirim durumu gün boyunca açık olup sonrasında otomatik olarak kapanacaktır. Belki ayrica cihaz almaniz gerekmez, bir cihaz alsaniz bile bu nem sensoru isinize yarar, cunku eger aldiginiz nemlendirici 3milyondan ucuzsa kendini otomatik. Uygun fiyatlı nem cihazı çeşitleri taksit seçenekleri ile koctas.


Nem cihazı çeşitleri ortamdaki nem ve rutubeti gidermeye yardımcı oluyor! Açık tek köşeden dolum. MAKİNE ÖZELLİKLERİ. Klips ile manuel köşe birleştirme. Paslanmaya karşı. Su haznesinin içinde kalan katı partiküller ve toz zerreciklerini otomatik drenaj yöntemi ile dışarı atar. Bükülmüş ve şekillendirilmiş (en az bir köşesi 90˚) dik açılı)ç ıtaların istenilen. VGS marka dijital ile ısı, nem, ısı set ve nem set aynı anda görülmektedir.


Yüksek izalasyonlu makinemiz. Dışardan nemlendirme sağlar ve kendi suyunu depodan otomatik olarak alır. Tam otomatik ayarlanabilir otomatik yumurta.


Cihazı otomatik olarak kapatmaya yönelik serbestçe programlanabilen üç zamanlayıcı fonksiyonu ve sağlıklı bir uyku sağlamaya yönelik gece modu, nemlendirme. V çalışır, Diskli Motorlu nem yapma cihazı. Kendi Su Haznesi üzerinde motora bağlı Disklerin.


Soğuk buhar makinası ile. Fakir Airwell, suyu kaynatarak sıcak buhar üreten nem cihazlarının aksine. Cihazı kullanmadan önce, su tankının kirlenmemesi için lütfen uygun.


Ultrasonik nemlendirici otomatik kontrol cihazı ile birlikte kullanıldığında, nem seviyesi %üzerinde tutularak üretimde maksimum seviyeye ulaşmanızı sağlar. NEM KONTROL CİHAZININ.


Nem seviyesi, eksik su seviyesi için otomatik kontrol. Doğru Nem Seviyesi. Yetkili personel olmadan makineyi sökmeye çalışmayın. Elektrik kablosu.


Rutubet ceken makina

Bu ticari kuluçka makineleri termostat aynı zamanda otomatik olarak kuluçka makinesi içindeki nem ölçümü yapar ve higrostat görevini tamamlar. Ekonomik ve ucuz olarak sunulmuş olan hobi kuluçka makinelerinin en tercih edilen modelidir ve full otomatiktir.


Tavuk yumurtası ile günde civciv oluşur. Bundan yıl önce buhar makinesi almak istediğimde memlekette bulunan. Her şeyde olduğu gibi havanın nem oranının düşük olması da iyi birşey değil.


Rutubet ceken makina

Bu seviye tutturulduktan sonra bir daha cihazı ayarlamanıza gerek kalmamaktadır. Cihaz, otomatik olarak nem seviyesini stabil tutmaya devam etmektedir. Efe kuluçka makinesi otomatik su şamandırası sayesinde nem üretimi makine içinde çok kolaylaştırılmıştır. Ucuz ticari kuluçka makinesi Efe Kuluçka dan uygun.


LCD ekran ve dokunmatik tuşlarını bulunan makine otomatik nem ayarlayıcısı da vardır. Ayrıca düşük enerji tüketimi ile birlikte 3derece dönebilen buhar çıkış. Ekonomik, ucuz hobi amaçlı kullanılan Kuluçka makineleri ful otomatik çalışmaktadır.


Rutubet ceken makina

Makine Özellikleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.