14 Aralık 2016 Çarşamba

Lineer menfez

Sınıf İşçilik, kaliteli malzeme, memnuniyet garantili. Fan-coil, konvektör, radyatör gibi sistemlerin. Alüminyum A 6lineer menfez, üfleme ve emiş havasında, ısıtma ve soğutma uygulamalarında düz ya da 15° atış açısıyla tercih edilir. Isıtma, soğutma ve havalandırma sistemlerinde kullanılan lneer menfeler estetik görünümü sayesinde en çok tercih edilen üründür.


BCD tipi menfezler duvar uygulamaları için tasarlanmışlardır.

Dağıtıcı ve toplayıcı sistemlerde kullanılırlar. Sabit kanatlıdırlar. Ekstrüzyon yöntemiyle üretilmiş alüminyum profilden mamul çerçeve ve kanatlar. Sınıf Kalite, Memnuniyet Garantili, Faturalı Ürün, İndirimli Fiyatlar, Her Ölçüde İmalat, İstediğiniz Renk Seçeneği.


Kanat açıları : 0°, 15°. Kampanyalı ve indirimli. LİNEER MENFEZLER DTM-04. Havalandırma sistemlerinde Oflama ve emiş menfezi amaçlı kullanımlara sahiptir.


Fan-Coil, radyater ve dolap Qzerinde hawz kenarlıklan gibi. TYPE AF ( LINEER MENFEZ OLARAK DA TEMIN. EDILEBILIR).


Döşeme ve duvar uygulamaları için kullanılan, çerçere dış sınırına kadar uzanan sabit kanatlı. Yükşeklik İkinci. Menfezler Panjurlar. Bu tip menfezler Fan-Coil cihazlarının üfleyici kısımlarında, kapı altı ve duvarlarda (Şömine üstü ön ve yan duvarlarda) hava transferlerinde.


Yatay atış için uygundur. Azərbaycan, Bakı. Tedarik Etmek için Bizimle İletişime Geçiniz.


Cihazlarda emiş menfezi ve arızalarda müdahale kolaylı sağlamak için lineer müdahale kapağı kullanılır. Fan-coi, radyatör ve dolap üzerinde yükseltilmiş döşemelerde. TEKNİK ÖZELLİKLER. Lineer menfezler özel olarak haddelenmiş alüminyum profilden imal edilmektedir.


Malzeme : Ekstrude Aluminyum profilden mamul çerçeve ve kanatlar. Mandallı yada yaylı sistem,çerçevede delik istenmediği. Standart olarak vidalıdır. Dr Cemil Bengü Cad.


Hava kanalları önünde üfleme ve emiş amaçlı kullanılmaktadır. Ayrıca kapı altlarında da iki komşu mahal arasında hava transferi. Değişiklik Haklarımız Saklıdır. Design changes are reserved.


Jeneratör ve bilgisayar odaları konferans salonları, radyatör üstlerinde kullanıldığı gibi doğalgazlı oda ve banyolarda kapı alt kısmında. Marvent MZG model lineer menfezler alüminyum çekme özel profillerden imal edilmektedir. A - YLM : Yer lineer menfezi.


Konvektör lineer menfezinde ise. Pozun Tipi, Bölüm Başlığı. Bulunduğu Kitap, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı. Diğer Ürünlerimiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.