21 Aralık 2016 Çarşamba

Enda takometre

Enda takometre

ENDA Modbus Studio. Henüz Yorum Yazılmamış. LCD ekranlı oluşu ve. Dönem zaman farklılıkları, darbe süresi. Adet Ürün Bulundu. Filtreleme Sıralama. Cihazı kullanmadan önce kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz! DİJİTAL TERMOSTATLAR. ANALOG TERMOSTATLAR. Nitelikli ve dinamik kadromuzla, gelişen teknolojiden her daim faydalanarak, kaliteli, hızlı, güvenilir ve sürekli hizmetler sunmak. Oranı : %İndirim. Geri izlemeler kapalıdır, ama bir yorum bırakabilirsiniz.


Enda takometre

Desimal nokta ayarlama imkanı. Bir defa makinaya takilip sökülsü Ürün sifir ayarinda. Hala satılık mı? Fiyatta pazarlık payı var mı?


Enda takometre

Devir sayacı, hız göstergesi, motor devir sayıcısı, hız rpm göstergesi, hız sensörü, hız ölçer, rpm ölçer, dijital lazer takometre devir takometre. Bölen değeri ile 9arasında seçilebilir.


Sıfır kutusunda kullanılmamıştır. Programlanabilir. Pano kapağına montaj. E1SERİSİ Hız Kontrol Cihazı. Enda Takometre ETS762. Hz ile 3kHz arasında olan darbe girişli takometrede örnekleme zamanı, giriş. NPN veya PNP giriş tipi. Sıcaklık Kontrol Cihazları. Defrost Kontrol Cihazları. Zaman Röleleri. Sayıcılar ve Takometreler. Giriş frekansı 0. Dijital Takometre Cihazı. Kullanım Kılavuzu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.