29 Aralık 2016 Perşembe

En iyi antifriz

En iyi antifriz

Hangi renk antifriz. Yaşanan bölgenin iklim özellikleri ve araç özelliğine göre su ve antifriz oranının ayarlanarak kullanılması en uygun olanıdır. Meraklısı için motorun büyük bir şevkle ihtiyaç duyduğu antifriz konusunu ele alıyoruz.


Antifrizler hangileri? Bütün antifrizler birbirlerinin aynısı değildir çünkü, piyasadaki antifriz ürünleri arasında büyük oranda kalite farkı vardır. Araçlarda kullanılan en önemli kimyasal sıvılardan biri olan antifriz özellikle kış aylarında daha çok gündeme geliyor.


Araç antifriz olmadan kış aylarında tehlike. Etilen glikol maddesi aynı zamanda ısı transfer özellikleri nedeniyle hem sıcak hem de soğuk derecelerde üstün koruma sağlamak için en iyi. Piyasada tercih edilen bir antifriz modeli olan kırmızı organik antifiriz piyasada en iyi antifriz olarak da bilinir. Diğer renklere oranla daha düşük donma noktasına.


OAT (organik asit teknolojisi) ile üretilen. Organik antifrizler en iyi alüminyum üzerinde çalışır ve demirli metallerin korunması daha zayıftır. Araca uygun en iyi antifriz hangisidir? Her iki koruma.


Eğer aldığınız yağın markasına. Bunun için en iyi yol göstericiniz, aracınızın kullanım kılavuzu olacaktır. Kurşun lehimle iyi bir performans göstermez. Bu tür radyatörlerde bunun yerine, Gveya Gteknik özellikli antifriz kullanın.


En iyi antifriz

Yılın herhangi bir zamanında, doğru antifriz seçimi motorun çalışmasını etkiler ve ayrıca tüm sistemin. Peki en iyi anfriz nasıl seçilir? Aracınız için en iyi antifriz veya “Tosol” nedir sorusunu cevaplamak için, üreticinin tercih edilen soğutma sıvısı türü ve kullanım nüansları hakkında tam bilgi. En iyi antifriz G11.


Dünyada en uygun fiyatlı en iyi soğutucu sıvı olan su, maalesef en fazla da pas yapma ve sonrasında korozyon yapma problemine neden olabilir. Bulunduğunuz iklime göre doğru seyreltme oranı ile doğru antifriz seçimi, soğutma sisteminizi korumanın en önemli anahtarıdır. Aracınızı mümkün olan en iyi şekilde kullanabilmenize yardımcı olmak için başlıklar. Bir örnek vermek gerekirse, turkoilmarket.


En iyi antifriz

Akıllı Sıralama. Gve Gsınıfı sıvıların yüzde bileşimine göre, etilen glikol içeriği% 9 katkı maddeleri.


Soğutucu sıvı olarak kullanılan antifrizin en ucuz alternatifi su olarak biliniyor. Bunun yanı sıra sıcak havalarda daha çok ısınabilen motorun etkili soğutulması için radyatör sıvısı içerisinde antifrizin bulunması önemlidir.


Bu özelliği sayesinde yaz aylarında da motorun sıcaklık dengesini. Kaynama sonucu oluşan. Propilen gliko- lün termodinamik özellikleri, etilen glikol kadar iyi olmasına.


Otomobillerde kış aylarında kullanılan. SOĞUTMA SIVILARI VE ANTİFRİZLER. Bu arada antifriz her ne kadar kış aylarıyla. Kırmızı renk antifriz daha mı iyi ? Merhaba yağdan sonra antrifizi de değiştirmeye karar verdim anfiriz markası tavsiye edermisiniz ! Borusan güvencesiyle en iyi yedek parça satın alma deneyimini sunuyor.


Seçenekleri:Litre,Litre. Dolayısıyla cebinizi yakmayacak türden ve kalitesi iyi olan. Araçlara yapılacak en güzel bakımın tamir olduğunu belirten ustalar.


Kullanıldığı Yerler ve Kullanım Şekli. Asitleri nötralize eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.