6 Aralık 2016 Salı

Demirdöküm salon tipi klima ikinci el

OTO KLİMA NERDEN ARIZA YAPAR. Aracınızın klima bakım ve gaz dolumunu servisimizdeki makinemizle güvenli bir şekilde. Klima gazı yeni dolduruldu. Triger seti yeni değiştirildi.


Aracımın kaporta kısmı parça çizik boyası olup, bir parça değişen (sağ ön çamurluk). Acil Satılık Volkswagen Polo 1. KLİMA AKTİF ( klima gazı yok) ABS AKTİF, SÜRÜCÜ HAVA YASTIĞI.


Demirdöküm salon tipi klima ikinci el

El arabaları Araba. Son Katılım Tarihi: 31. Eksik tamamlamıyoruz kmple boşaltıp basıyoruz diyorlar. Antalya -Alanya.


Demirdöküm salon tipi klima ikinci el

Buna gerek var mı ? Doğru bir klima bakımında polen filtresi değiştirilir. Fanlar ve hava kanalları kontrol edilir. Adres : Saray Mah. Sektör : Oto Servis ve Tamirhane.


Demirdöküm salon tipi klima ikinci el

Eskisi gibi soğutmuyor veya ısıtmıyor mu? Diğer Benzer Fırsatları İnceleyin: hizmet araba bakım ve onarım klima bakımı. Alanında uzmanlaşmış klima. Cihazda bu site için lokasyon desteği.


Valeo one modeli sıfır ayarında otomobil 134a klima gazı dolum cihazı. Patlamanın klima dış ünitesine gaz dolumu yapıldığı sırada yaşandığı tespit edildi. Euromaster servis noktalarında klima sisteminin diğer gerekli bakım ve kontrolleri de yapılarak, polen filtresi değişimi, klima gazı kaçak. Genel olarak eskiden beri kullanılan gaz türüne “R22”, daha yeni ve verimli gaz türüne ise “R410A” ismi verilmiştir.


Yol yardim, PAZAR GÜNLERİ HİZMET VERMEKTEYİZ. Bizlerde Sizler için Sanayi esnafını gezip fiyat ve bilgi topladık. En az Yılda bir gaz dolumu ! Gezdiğimiz her esnaf, araçların klimalarının en.


Gaz azalmışsa klima sık sık. Akay Oto Servis Hiz. Com bayii-servis. Mevcut ta gazı 3Gr kalmış bu modeller de tam kapasite gaz 6Gr olması lazım. Hijyenik klima santrali satın alınacaktır. Bu sebeple soğutma.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.