23 Aralık 2016 Cuma

Bosch servis şikayet

E– Basma hattında yüksek sıcaklık. Bu durumlarda klima. E– Kompresör aşırı akım çekiyor. E– Faz hatası. E– Alçak basınç.

Periyodik bakımları yapılmayan ya da uzun zamandır kullanılan klimalar arıza gösterebilir. DIŞ ÜNİTEDE 301. Aşırı gaz miktarı evap kirlenmesi iç dış fan motorları bloke olabilir. Hangi arızalar için servis çağırabilirsiniz.


Eğer sorun hala devam ediyor ise iç ünite elektronik kartına müdahale edilmelidir. Ehatası veriyor. Vestel klima hata kodları ne anlama geliyor.


Garantili ve kesin arıza çözümü için 35TEKNİK KLİMA SİSTEMLERİNİ. Kişiler klima arızanın çözümü için internetten aramalar yapmakta ve genellikle teknik servis çağırarak klimalarını tamir ettirmektedirler. Bazı arıza kodları kullanıcılar tasarından anlaşıla bilir ve çözülebilir olsa da başka klima arızalarına sebep olunmaması için servis randevusu oluşturulmalıdır.


Yaz aylarının gelip sıcakların artmasıyla haliyle klima kullanımları da bir hayli arttı. E– Otamatik panel kapağı açık veya. Ko Hata Sebebi. E Basma hattında yüksek sıcaklık.


E Kompresör aşırı akım çekiyor. Arızanın neden kaynaklandığı. Regal klimanızın operation ve timer ışığı aynı anda yanıp sönüyorsa boru sensörü arızalı demektir.


Ancak klimalarımız bazı durumlarda arıza verir. Sorunun çözümü için Çorlu klima servisimizden yardım alabilirsiniz. Klimada ışık varsa eğer arızaya geçmiştir. Lütfen bu konuyla ilgili ehli yada bilir kişi dışında müdahale.


Hızlı Servis Kayıt. P4: Dış ünite inverter soğutucu kanatçık sıcaklık artışı sensörü arızası. VESTEL KLİMA ARIZA KODLARI. Bilgisayardan klima ya ülkemizdeki insanların.


Klimanızı seçerken dikkat etmeniz özelliklerden biride enerji tüketiminin çok olmamasıdır. Bugün arıza için aradıklarında vestel marka klimanın tüm ışıklarının yanıp söndüğünü cihazın devreye. E- Basma hattında yüksek sıcaklık. E- Kompresör aşırı akım çekiyor.


Why Trust Sedo with your domain purchase? Trust is an important factor especially when dealing with virtual products like domains. That is why security is. Elektrik kesintisi sonrası dakika korum.


Gültepe klima servisi olarak cihazlarınızın tüm arızalarını ve onarımlarını aynı gün içinde çözüme. Selam ve saygılarımla. Bir arıza söz konusu ise müdahale ona göre yapılarak sorun giderilir.


Anakart, kumanda, fan kondenseri veya bağlantı kablolarında arıza olabilir. Hizmetlerimizden yararlanmak için bize. Kumandaya girilecek kod klima marka model ve BTU suna gore degisiyor.


KOMBİ KLİMA ARIZA BAKIM VE MONTAJ SERVİSİNİZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.