30 Aralık 2016 Cuma

Ayvaz tdk71

Basınç Sınıfı, : PN32. HTK termostatik kondenstop komple paslanmaz çelik yapısı ile korozif ortamlarda uzun ömürlüdür. Sistemde yoğuşmayan gazların tahliyesinde kullanılabilir. TKK-2Y Dişli Tip.


HELS Endüstriyel.

Bağlantı : Dişli. Gövde ve Kapak : Dövme Çelik. Filtre, Sit : Paslanmaz. Laboratuvar Cihazlari Grubu, Tesisat Malzemeleri. Sıcaklığı: 250° C. Buhar devrelerinde hava atıcı.


NST14FTVP serisi şamandıralı termostatik hava tahliyeli kondenstopların gövdesi döküm veya paslanmaz çelikten imal edilir.

Tüm kondenstoplar, integral balanslı. Mekanik Tesisat Market, geniş ürün yelpazesi ile kalite ve güvenirliği hayatınıza getiriyor.


Sistemin devreye alınmasında ve normal çalışma şartlarında mükemmel hava atma. Açıklama Korozyon dayanımı yüksek termostatik eleman ile buhar doyma eğrisi sabit bir farkla takip edilerek. Kazan Otomasyonları.


Yüzey Blöf Otomasyonu. KÖRÜKLÜ KONDENSTOP. Bu işlevi kondenstoplar, sıcaklık ( termostatik ), yoğunluk (mekanik), dinamik ve statik basınç farklan. Sart Von Rohr, Yüksek kalite anlayışı ve geniş ürün yelpazesi ile prosesiniz için en doğru ve en hızlı çözümleri.


Ans Isı Teknik inşaat, doğalgaz, kalorifer, sihhi tesisat ve fabrika malzemeleri satışını. With Thermostatic Air Vent. AMANDIRALI KONDENSTOP. Aralığı: DN– DN50.


Kullanıldığı Akışkanlar. Bu Kritere Uygun Kayıt Bulunamadı.

Ters kovalı kondenstoplar. Durumu: stokta mevcut. Zaman zaman buhar kaçağı gibi değerlendirilen durum flash buhardır. Her kondenstop önünde bir pislik tutucu bulunmalıdır.


Genellikle termodinamik ve ters kovalı kondenstoplar, gövdesinde pislik tutucusu ile birlikte üretilmektedir. Next Level Ofis Kızılırmak Mah. Kuzey Grup mekanik tesisat sektörünün proje, taahhüt, imalat ve satış konularında uzun yıllardır edindiği tecrübeleri ile mekanik tesisat ekipmanları tedariki.


Mekanik kapanlar, kapan içerisine termostatik bir eleman yerleştirilmedikçe. Kondenstop ihtiyacınıza yönelik tüm ürünleri tedarik ediyoruz. TERMODİNAMİK KONDENSTOP.


Termostatik Kondenstoplar ürün var. Termodinamik Paslanmaz Kondenstop.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.