2 Kasım 2016 Çarşamba

Bıldırcın kuluçka ısı ve nem oranı

Aşağıdaki tabloda ekonomik değeri olan çiftlik hayvanlarından bazılarının kuluçka süreleri ve gereken ısı ve nem ihtiyaçları verilmiştir. Kuluçka Makinesi Nem ve Isı Ayarı Nasıl Yapılır ? Son 2-gün bu oran % 80. Yumurta kuluçka sürecini gelişim ve çıkım olmak üzere iki aşamaya ayırabiliriz. Keklik, 2. Gelişim dönemi için gereken ısı değeri 3derece olmaktadır ve nem.


Bıldırcın kuluçka ısı ve nem oranı

Yumurtaların çevrilme açıları, Isı yalıtımları Oksijen ihtiyacıdır. Kabuğa yapışık ölümler: Makinede yanlış sıcaklık, nem oranının düşük olması. Döllü yumurtalar. Günler, Kuru Ampul °C, Islak ampul °C, Nem %. Makineye konulan her yüz yumurtadan döllü olanlarının sayısı döllülük oranını verir.


Elbette bu performans farkı göz önüne alındığında, ev yapımı bir inkübatörün. Hedef lük kuluçka makinesi Tavuk yumurtası Ördek Hindi. Doğal kuluçkada kuluçkaya yatan kanatlı yumurtaları için gerekli olan ısı, nem, havalandırma.


Bıldırcın kuluçka ısı ve nem oranı

Tavuk Hindi Ördek Kaz Bildircin keklik sülün. Doğrudan Çalıştırabilirsiniz. Bu modeller gelişim ve çıkım dönemindeki ısı ve nem farklılıkları az olan tavuk, bıldırcın, hindi, keklik bazı sülün ve ördek türleri için daha idealdir.


Kapasite : 5adet Tavuk, hindi, ördek, keklik, sülün ve bıldırcın yumurtası. Isı ve Nem kontrol : Otomatik PID Dijital sıcaklık kontrolü yapar, Dijital nem ölçer ve. Isı, nem ve döndürme işlemleri otomatik. Kabin içi sıcaklık ve nem dağılımını en iyi şekilde sağlayarak en yüksek randımana en.


Bıldırcın kuluçka ısı ve nem oranı

Yüksek sağkalım oranı ve büyük yavrular, bıldırcınları, evde yumurtadan çıkma için en iyi yerli kuşlardan biri yapar. Makinenin içinde nem oranı yüzde civarında tutulurken, gün süren kuluçka döneminin sonlarına doğru nem oranı yükseltiliyor. Havalandırmanın şiddeti ve nem oranı çok hassas ölçülerde devamlı sabit.


Tam otomatik ısı ve nem. Yumurta veya etlik civciv üretimi ihtiyaç oranında yapılarak. Bıldırcın üreten de var. Bunlar, ısı, nem, havalandırma ve çevirmedir.


Yumurtalara koymadan önce ışığı açın ve sıcaklık ve nemi bir gün kadar izleyin. Anahtar Kelimeler: Japon bıldırcını, yumurta ağırlığı, kabuk sıcaklığı, kuluçka. Embriyonun yumurta içerisinde gelişimi sırasında bir metabolik ısı açığa.


Dişi ve erkeklerin oranı ila olmalıdır. Akraba olmamalıdır: aynı kabilede üreyen hayvanlar, hayvancılığın bozulması ile doludur. Ovoskopi, yumurtanın. Fikirleriparakazanmarehberi.


Peki kuluçka dönemleri için gerekli sıcaklık ve nem oranları nedir? Geliştirilen kuluçka makinesinde ısı değeri yalıtımlı kabin içerisinden. Gelişim zamanın da nem değeri %civarı olması uygundur ve son gün de nem oranı % civarı olması uygundur. Isı değerleri ise gün gelişimde 3 ve son gün çıkımda 3iyidir.


VGS otomatik kuluçka makinesi. AYRICA VGSMODELLERDE NEM AYARI İÇİN GÖZLÜ KADEMELİ KÜVET.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.