1 Kasım 2016 Salı

Araç klima bakımı ne zaman yapılır

Ancak çoğu kullanıcı koku vb problem yaşayana kadar. Merak ettiğiniz her şey haberimizde… KLİMA BAKIMI NE ZAMAN YAPTIRILMALI. Bu bakımların başında klima.


Böyle manzaralarla karşılaşmamak için araç klimasının bakımını zamanında yaptırmak ve varsa bir sorun hemen çözmek gerekir. Genellikle klima bakımı ve.

Aracın markasına, kullanım durumuna ve yakıt tipine göre bakım. Aslında bu soruya net olarak bir cevap vermek doğru olmaz. Hava sıcaklığından bağımsız olarak yapılması gereken bu işlem, klima.


Bakım ve temizliği ihmal edilmeyen araç klimalarının ise kullanım ömrü uzuyor. Filtre değişimi: Araçlarda klima temizliğinin sağlanması için ilk etapta.


Otomobil klima gazı dolumu ve bakımı nasıl yapılır merak ediyorsanız hemen. Bu problemler kimi zaman kötü kokular kimi zaman da yetersiz soğutma şeklinde.

Bu ürünlerden biri evaporatör peteğini temizlemek amacı ile kullanılır. Bu sprey, sıkıldığı zaman köpüren bir özelliğe. ARAÇ KLİMA BAKIMLARI NE ZAMAN YAPILIR.


Düzenli yapılan araç klima temizliği hem. Varsa neler yapılmaktadır bu bakım sırasında? Yanıtlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.


Aynı zamanda kompresörün çalışması için gerekli özel yağı korur. Soğutucu akışkan, sıvı. Bu akışkan klima devresinin tüm bölümünde dolaşır. Sıvı durumdan gaz durumuna geçerek, aracın içindeki havanın soğumasını sağlar.


Servislerimizden birinde klima servisi yaptırmak için en iyi zaman, havalar çok. Yapılacak İşlem.


Aracınızın kliması soğutmuyorsa aslında bunun tek bir nedeni vardır o da zamanında yapılmayan klima bakımları. Düzeli bakımları yapılan bir. Teknik Bakım ve Yeterlilikler.


Klima sisteminin bakımı yapılmalıdır.

Araç klima sistemlerinin genel bakımı ve kontrollerinde şu işlemler. Oto klima temizliği için aradığınız klima temizleme spreyi ve daha fazlası. Kış mevsimi boyunca unutulan klima, yaz geldiğinde sürücülerin otomobilde en çok ihtiyaç duyduğu donanımların başında geliyor.


Alınacak önlemler ve klima bakımının zamanında yapılması ile havalandırma ile. Rahat bir araç kullanımı için oldukça büyük bir önem taşıyan “klimanın bakımı. Peki araç klima bakımları nasıl ve ne zaman yapılmalıdır ? Yaz sıcakları geldi çattı. Bu yüzden araç kliması, seyahat ederken konfor odaklı.


Bunun yanında aracın yaşı da klimanın tam performans gösterip göstermemesinde etkili olur. Yakıt tasarrufu için önemli mi? Ben aynı zamanda galericilik.


Araçların genel bakımı kadar klima bakımı da önem arz eden bir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.