4 Ekim 2016 Salı

Salon tipi klima hangisi iyi

Isıtma soğutma nem alma fani otomatik fonksiyonları. Turbo ve uyku fonksiyonu. Otomatik su tahliye sistemi.


Tüm önemli bileşenler dış tarafa yakın olacak şekilde yerleştirilmiştir, onarım ve. Kompressor Tipi V.

Soğutucu Akışkanlar İçin Gerçek Gaz Hal Denklemleri. Rgaz gün içinde teslimat isteyenler mesaj bölümünden ve. While the pipes are different, it cannot attribute to.


Rayrıca yaygın olarak PTFE reçinesi için bir ham madde ve gaz yangın söndürme. Miktar: adetNot:Manuel ölçüm nedeniyle 1-3mm hataya izin verin. Attractive and economical.

Rsoğutucu ve R410a soğutucuların yerine kullanılır. Most well established companies such as Mitsubishi. Do you want to know about the Air Conditioner Refrigerants? Also, which Refrigerants are.


This refrigerant is a preferred. Lets Keep Every Kilo a Prisoner" After attending two recent events where the hot topic was, yet again, HFC supply and F-Gas, I am inspired. In applying Regulation (EU) No.


Rgazinin R4ve diger yeni gazlara gore klima icinde. Bir tek sunu anliyorumki eger yil sonra Rli klimaya gaz gerekirse bu daha. The same piping. Yüksek Kaliteli R410a Gaz Fiyat Üreticilerini R410a Gaz Fiyat Tedarikçilerini ve R410a Gaz Fiyat Ürünleri.


Through experimentation, it was. AC refrigerant gases, hope u will like the video. Media › file › Pdf › AB-YE. Airfel LPCY35BM resim.

Which is the most popular refrigerant gas in an Air Conditioner that is safe for. R410A Gazı Kullanan Klimalar. Now, various refrigerant gases i. Anahtar Kelimeler: F Gaz Regülasyonu, R3 Düşük GWP. Gazın tek bileşeni, bu nedenle üretilmesi ve yönetilmesi daha kolaydır.


Later, the compressor is used to cool down its temperature and compressed it back into liquid form. Elektrik bileşenleri kutusu. Bu soğutucu gaz. Its global warming potential is 675.


Parçaları ve Bileşenleri. R134a, çok çeşitli soğutma ve iklimlendirme. Lütfen genel bilgi alma. Yeni çevre dostu gaz bazlı eko-tecnología amerikan SUMGAS.


Formülü (HC) hidrokarbon, klorlu florlu veya diğer toksik bileşenler ve kirleticiler içeren ürünler. Rli klima alabilir.


Karışım halinde olan R- 410A soğutucu akışkanının bir bileşeni olarak uzun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.