20 Ekim 2016 Perşembe

Mini fanlı isıtıcı 100w

PLASTİM - 1W FANLI PTC PANO ISITICISI - %İSKONTO FIRSATI HEMEN SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ. Soğuk günlerde hem evinizin hem de içinizin ısınmasını sağlayacak ısıtıcı modelleri her dönem farklı özelliklere sahip. Pano ısıtıcıları uzun yıllar boyunca kullanabilecek ısıtıcı modelleri arasında bulunmaktadır. Yoğuşma ile oluşan su malzemeler üzerinde birikerek kısa devre ve patlamalara sebeb olur.


Bundan kaçınmanın en kolay yolu pano içine uygun güçte bir ısıtıcı. Isıtma Kapasitesi, 30w, 50w, 75w, 100w, 150w. Isıtıcı eleman tipi, PTC Isıtıcı. Hızlı Görünüm Favoriye.


Fan ile ısıyı ortama hızlı bir şekilde yayan mini ısıtıcı, portatif ölçüleri. Kümes ısıtıcı fanlı tavuk civciv kaz hindi kümes ısıtmada kullanılır kademeli ısı ayarlama olduğundan kanatlı hayvanlar rahat edecek. APIK PTC ISITICI. Watt gücü: kademeli ayarlama düğmeli, 1watt, 2watt ve 3watt.


Bu videomuz da ısıtıcı lamba çeşitlerinden 150w ve 250watt ısıtıcı lambayı inceliyoruz. Mini Kuluçka Rezistans. DMX1Demex, 100W ray tipi fansız pano ısıtıcısı. Peki fanlı ısıtıcı elektrik tüketimi kaç watt?


Bu model, fazladan dağılma olmaksızın kullanılabilir. Uygulama : Ana amaçları: hava ısıtıcısı, fırın, ayakkabı kuru ayakkabılar, kurutucular, nem alıcılar, ısıtıcılar. W, MINI FAN REGULATOR.


Step-Type Button Regulator. Toplam kademeden oluşmaktadır. Kontrol Şekli. NCELE SATIN AL. Check its technical specifications, features, colour options and other.


DC 12V 100W oda ısıtıcı enerji tasarrufu PTC araba hava Fan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.