13 Ekim 2016 Perşembe

Klima modları

Soğutma veya ısıtma modun da kullanırken set ettiğiniz ısı derecesine ulaşınca ortam ısısı. Klasik on-off klimalar. Bazı model klimalarda “kar sembolü” ile.


Genel olarak klima kullanımlarıyla ilgili aşağıda bulunan içerikleri inceleyerek. Arkadaşlar, kumandadan çalıştırma modlarını değiştirebiliyoruz. KULLANIM KILAVUZU.

Uzaktan kumanda yardımıyla istediğiniz modu seçin. Kullanma kılavuzu.


OTOMATİK (FEEL) ÇALIŞMA MODU : 1- Kumanda cihazı üzerindeki “MODE” butonuna basın ve otomatik çalışma modunu “AUTO ” seçin. Otomatik mod (AUTO) seçildiğinde klima otomatik olarak fabrika ayarlarına göre çalışacaktır. Ayar sıcaklığı otomatik modda görüntülenmez ve ayarlanamaz. Eğer satın aldığınız klima sadece soğutmalı tip ise lütfen ISITMA modunu seçmeyin.


Sadece soğutmalı cihazlarda ısıtma modu desteklenmemektedir. Isıtma modu seçildiği zaman klima ile dakika arasında çok yavaş fan.

Modları üzerine. Aç ve kapa komutlarının haricinde birçok da mod teknolojisi bulunuyor. Bulunduğunuz koşullara istinaden bu modları klimanızın kumandası aracılığı ile kontrol.


DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA. BAYMAK ELEGANT PLUS model klimalar aşağıda belirtilen direktifler ve ilgili EN standartları. Eğer klima çalıştırma modlarına hakimseniz yaz. PROGRAM (PROGRAM) düğmesi Onaylama modunda basıldığında, ayar modu ayarlanır.


TIMER (ZAMANLAYICI))” düğmesine basın. Cihazın çalışacağı modu belirler. Her basıldığında mod değişir. Dört farklı hızda fanın çalışmasını ayarlar.


Kurulumu yanlış yapılan bir klima yangın çıkmasına, elektrik çarpma- larına. Bu durumda, iç üni. ISITMA çalışma modları arasında geçiş yapamayabilir.


Oda sıcaklığı istenilen ayardan düşükse, ISITMA modu çalışır ve belirli bir sıcaklığa yükselirse, SOĞUTMA moduna geçer. Toshiba J2KVG Seiya. Farklı operasyon modlarının seçilmesine yardımcı olur.


Butona her basıldığında modlar değişir.

LCD ekranda modlar belirir. Hangi modda çalıştırmak isterseniz. Ortamın ısısının dengesinin ayarlanması için ise klima üzerinde birçok mod. Ticari Yer Tavan.


Saç kremi içinde hangi mod ve fonksiyonlar vardır. Klima Sıcak Ayarı. Emura FTXJ-MS klimalar ödüllü şık tasarımı ve bir çok üstün teknolojili fonksiyonlara sahiptir.


Fan çalışma modu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.