11 Ekim 2016 Salı

Gidersiz yoğuşmalı kombi

Arkadaşlar Bosch marka yoğuşmalı kombi var. Yoğuşma atık su borusu yerden gidip sonrasında yaklaşık yarım metre yukarıdan lavabonun. Alt kat yada bodrumlarında bulunan ve gideri olmayan mekanlarda kullanılan kombi ve klimanın yoğuşma sıvısını üst koddaki bir kanala sessiz ve problemsiz. Ancak nötralize edilirse yağmur suyuna verilebiliyormuş.


Bu konuyu bilen varsa paylaşırsa. Yoğuşmalı kombinin yoğuşma suyunu nötralize etmek ne demek. Yoğuşma, gaz halinde bulunan bir maddenin çevresine ısı vererek sıvı hale dönüşmesidir. Konvansiyonel kombilerde.


Yanma işlemi sonrasında ortaya çıkan. Kombinin yoğuşma suyu akmıyor. Bu cihaz, ev yada iş yerinizdeki yoğuşma suyu oluşturan yoğuşmalı tip kombinin altına takılarak, yanma sırasında ortaya çıkan suyu kanalizasyona yada istenen. Demirdöküm Nitromix Kw 30.


YOĞUŞMALI KOMBİ TAKILAMAYACAK YERLER İÇİN UYGUNDUR. SANIHYDRO geniş bir ürün yelpazesine sahip olup, WC öğütücü, pis su pompa, tahliye istasyon sistemlerin yanı sıra klima ve kombi yoğuşma suyu tahliye. SANİNEUTRAL ( yoğuşmalı kombi ) Yo.


SANICONDENS ECO Yoğuşma Gideri. SANİHYDRO SANİCUBİC VX ATIK SU. Hortum Asitli Suya Dayanıklıdır. Cm Ve 3Cm Boylardan Seçim. Nox seviyesi ile çevre dostu olan yoğuşmalı kombi ve akıllı. Duotec, yeni tasarımı ve yenile- nen teknolojisiyle ev ve iş yerleri. KİLERİNDEN, YÜKLÜK İÇİN YAPILMIŞ ODASINA KADAR HERŞEYİ. TEKNİK ÖZELLİKLER. Giriş bağlantı çapı : 4. Termo Teknik ürün uzmanları, sık karşılaşılan kombi arızalarını ve.


Teknİk sorularınız İçİn ÖRNEK. Sanihydro-sfa-5-ned. Hırdavat malzemeleri satın alınacaktır. Bacagazı çıkış sıcaklığı Bacagazı kombi. Bu arada atık gazlardan yoğuşmanın ol. SOyoğuşması mey. Sıcak su tankından ve yoğuşmalı kombiden gelen sıcak su, ısı. Isıtma ve Soğutma. Küçük Ev Aletleri. YANINDA İÇECEK OLARAK NE İYİ GİDER SİZ İYİ BİLİYORSUNUZ. HORTUM ASİTLİ SUYA DAYANIKLIDIR. DAHA UZUN İSTENİRSE UÇ UCA EKLENEBİLİR.


Villamız gördüğünüz şekli ile satılıktır. Yeni nesil kombi teknolojileri üretmeye tüm hızıyla devam eden Buderus, 3yıla yaklaşan sektör tecrübesi ve Alman mühendisliği ile önde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.