2 Eylül 2016 Cuma

Mitsubishi klima sensörlü

Klimanıza uzaktan erişim sağlayan Wifi arayüzü ile MELCLoud uygulaması ( opsiyonel) üzerinden kontrol ve takip sağlar. Mitsubishi 3D i-see Sensör.


Cihazda yer alan Eco çalışma modu, kızıl ötesi sensörü ile insan hareketlerini algılar. Böylece soğutma ve ısıtma koşulları buna göre ayarlanır. Düşük aktivitenin. Evinizin havasını serinletirken ya.


NSAN SENSÖRÜ : FH serisi, sıcaklığı boyutlu olarak ölçen kızılötesi dalga sensörü. Plasma Quad Filtre Sistemi. Natural Flow Doğal Hava Akım.


Optimum Hava Dağılımı için Çift Kanat Sistemi. Güçlü Isıtma Kapasitesi. MSZ-LN Duvar Tipi Split Klima Adana Doğuş Klima da. E2: İç ünite sensör. E3: Dış ünite sensör. E4: Komprosör E5: Gaz kaçağı…. D i-See Sensör teknolojisi ile zemin. MSZ-FH serisi 3D i-see sensörü ile kişisel konforunuzu artırırken ileri. Eise evaporatör sensör arızasıdır. Seri İleşitişim Anormalliği. TLfiyat varDetaylar. Klima soğutma ve ısıtma kapasitesini buna göre ayarlar.


Hareket ve termal sensörlerle desteklenen yeni klima modelleri, odada. Diğer Mıtsubıshı Vrf Klima arıza kodları ise şöyle sıralanmaktadır. E– Dış Ünite Sensör arızası.


Yaz-kış konforlu ve sağlıklı mekanlar sağlanması için şart olan. Hareket sensörü kullanarak enerji tasarrufu ve konfor sağlanır.


Bir oda ister soğutmada ister ısıtmada olsun uzaktan kumanda yardımıyla herhangi bir sıcak veya. Bütünlüğü kontrol.


Moment Klima kuruluşundan bu yana KlimaPlus A. ZMİR ili yetkili bayisi olarak. MSZ-FH Kirigamine Duvar Tipi Split Klima Serisi. Bunun anlamı ise Evaporatör sensör arızasıdır.


Ekibimiz sizlere hızlı bir şekilde. Arçelik LG lerde tek sokette sensör vardır. Bazı modellerde farlılık olmakla bereber genelde K dır. PEmme sensörü hatası.


PPBoru (Sıvı veya fazlı boru) sensörü. Yapay Zeka Teknolojisi ile Donatılmış Sensör. Hava Kalitesi Fonksiyonu ve Plazma Quad Plus Filtre. Tam Otomatik Kontrol Edilebilen İnovatif Hava Dağılımı.


Klimalarda algılayıcı olarak çalışan pek çok farklı sensör bulunmaktadır. Fakat alınacak sensörün klima ile uyumlu olması ve sorunsuz bir şekilde çalışması önemlidir. Bu klima konutlarda kullanılmak içindir. R410A gazını atmosfere.


Klima ürünüzün içerdi i batarya bu simgeyle i aretlenmi tir ve Avrupa Birli. Oda sıcaklığı sensörü. MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES AIR-CONDITIONING EUROPE, LTD.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.