15 Ağustos 2016 Pazartesi

Renault master 3 klima kompresörü

Doğru Gönderebilmemiz İçin Bizimle. KLİMA KOMPRESÖRÜ MASTER II 2. Kampanyalı ve indirimli. Orjinal ve Sıfır Üründür. TIKLA WHATSAPP İLE. Ankara İçi Gün İade ve Değişim Garantisi. Uyumlu Modeller. Petrol Ofisi Kırmızı Antifriz Litre. TL Vergiler Hariç: 777TL. Stokta Ürün Var. Eyonder Car AC Spare Parts. RESİMDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİDİR. RENAULT : TRAFIC II III – MASTER III 1. Usta ) Cevap. Gaz bitince de klima kompresörü çalışmayabiliyor.


Renault laguna klima kompresörü. Write your comment. Türkiye geneline anlaşmalı kargomuz ile indirimli bir şekilde ihtiyacınız olan renault. Listelenen ucuz yedek parça nissan, renault markalı otomobillerin primastar, otobüs, x, primastar, kutu, x, latitude, l, master, iii, düz, kasa, kamyon.


Uygun fiyat ve kaliteli alışverişin adresi! Toptan ve Perakende Satış. Durum: sıfır Marka: renault. Hala satılık mı? Fiyatta pazarlık payı var mı? A13DTE DİZEL MOTORLARA UYUM SAĞLAMAKTADIR. ORJİNAL ÜRETİCİ FİRMA DELPHİ MARKADIR. Gürültü, kompresörde bir sorun olduğu, kompresörü tamir ettirmek ya da. Klima fan motoru arızası olup olmadığına bak. Bunu anlamanın en kolay yolu. WhatsApp ile iletişime geç.


Klimanın fan hızını tüm seviyelerde arttırarak çalıştırın. Problem yoksa polen filtresi. Biraz araştırdım ve klima kompresörü arızası olma ihtimalini öğrendim.


Sizden ricam fluence ve ya megane aracı olan arkadaşlar deneyip sonucu yazabilir. Araç klima arızası sebepleri, klima gazı nasıl doldurulur, klima gazı miktarı nedir. Klima kompresörü çalıştığı halde aracın kliması aracın içini çok geç soğutuyor ya da hiç.


Super Sprzedawcy. KOMPRESOR SPRĘŻARKA KLIMATYZACJI VIVARO MOVANO. Kompresor klimatyzacji master na Allegro. Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.