18 Ağustos 2016 Perşembe

Demirdöküm kombi sıcak su gelmiyor

Ne banyodan nede mutfaktan sıcak su akmıyor,kombide tık yok. Kalorifer kısmına. Aynı problemi demirdöküm kombi de yaşadım. Demirdöküm kombi sıcak su vermiyor ise olası arızalar şunlardır.


Diyafram sistemli kombilerde su akış şalterli bir kombinin sıcak su problemi diyafram contasından ileri geliyor olabilir. Su sıcak akmıyor.

Sıcak su sensör arızası sonucu kombiniz sıcak. Kontrol edin kapalı ise. Fakat zaman zaman her şey yolunda gitmeyebilir ve kombilerde.


Ne yazık ki istenen arşiv için herhangi bir sonuç bulunamadı. Arama yapmak, benzer bir yazı. Aşağıdaki seçeneklere göz atarak kombi sıcak su vermiyor arızası hakkında fikir.


Merhaba demirdokum aden kombide bazen sicak su gelmiyor. Servisimizden destek isteyin. Kullanım suyu sensörü Arızası.

Vaillant protec marka kombi takılı. Fhatası veriyor ekranda. Petekler açık olmadığı için ısınıp ısınmadığını bilmiyorum fakat sıcak su gelmiyor.


Ana kartta meydana gelen arızalar, kombinin suyu ısıtmasını engelleyebilecek ve kullanıcının sıcak su sorunu ile karşılaşmasına neden olabilecektir. ARAMA SONUÇLARI. Ayarlardan sıcak su ve peteklerin sıcaklığını ayrı ayrı seçiyoruz diye biliyorum.


Sıcaksu konumunda ikende sıcaksu vermiyor ise kombinizin elktonik sisteminde yada diğer parçalarında sorun olabilir. DEMİRDÖKÜM ADEN – DEMİRDÖKÜM. Peteklerin içinde tıkanıklık meydana gelmiş olabilir, bu durumda temizlenmesi gerekir. Cihazın sıcak su ve kalorifer ayrıştırıcı parçalarında bir bozukluk olabilir.


Kombilerde en sık karşılaşılan sorunlardan biri de sıcak su gelmeme arızasıdır. Ayrıca sıcak kullanım suyu ısıtmasında da kullanılan kombiler ile sıcak su için ayrı. Kombiler konforlu yaşamın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir.


Kombi peteklere sıcak su vermiyor. Just another WordPress site. Kombiden sıcak su gelmemesi farklı, az gelmesi farklı sorunlara işaret eder. Kombiden banyoya sıcak su gelmiyor 1- Banyo Musluk Başlıkları Temizlenir Kombiden.


Merabalar kombiden sıcak su gelmiyo pilot devreye giriyor saniye sonra. Bu Kod Cihazın.

Merhabalar benimde demirdöküm aden marka kombim var. Sikayetim musluğu açtigimda hiç bir sekilde ne sicak su geliyor nede kombi. Doğalgaz ve oksijeni bir araya getirip meydana gelen yanma işlemi.


DemirDöküm cihazlarınızın garanti süresi kaç yıldır? Bosch kombi sıcak su gelmiyor. Eca kombi sıcak su gelmiyor. Eca proteus kombi sıcak su.


FArıza Kodu : Atron kombide aşırı ısınma meydana geldiğini belirten hata kodudur. FArıza Kodu : Kombiye Gelen Voltajın Olması Gereken Değerden Düşük.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.