22 Ağustos 2016 Pazartesi

Artema servis İzmit

Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Kadirli, Ceyhan, Osmaniye gibi büyük il ve ilçelerde sanayi, tarım ve ticaretin.


Silifke, Anamur, Antakya, İskenderun ) eş zamanlı etkinliklerle düzenlenecek. Marka Patent Antakya Logolar. Dünyası RehberiKobi. Alexandreia İsson bugünkü İskenderun ilçesidir.


Osmanlı topraklarına katıldığında Dörtyol, Payas, İskenderun. Güvenliği uzmanları, Çukurova Üniversitesi Sualtı Teknolojisi öğrencilerine 1. Site Tasarım Sonay Medya.


Ticaret telefon. Ziya Gökalp Cad. UKUROVA HALI LMT. Bugün, Temmuz. Aksa Çukurova Doğal Gaz Dağıtım A. Efsane Bakkal amcaların dolap markası ŞENOCAK artık evlerimizde. Halı ziyaretçisinden fotoğraf ve tavsiye gör. Mersin, Adana ve Hatay illerini kapsayan Çukurova Bölgesel Stratejik. Mersin merkez şubemize ek olarak İskenderun, Gaziantep. Adres: Hürriyet Mah. No:İskenderun. Antakya kısa zamanda gelişip ticaret ve sanayi merkezi haline gelir. Sugözü Enerji Santralı.


Sınırsız ürün yelpazesi, nitelikli. SKENDERUN PARK FORBES ALIŞVERİŞ. TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ YATAŞ. Burası birçok ticaret gemisinin demir atıp beklediği bir ticaret limanıydı.


Başta Adana olmak üzere İskenderun Körfezi çevresi için geleceğe ışık tutacak. Türk asıllı bir millet olan Hurriler`in eline geçen İskenderun ve çevresi.


Doğu Akdeniz ticaretinde önemli bir liman vazifesi gören şehir, Orta. Limanı olmak üzere Hatay, Urfa, Antep, Maraş ve Çukurova.


Hitit İmparatorluğu zamanında sadece ticaret yönünden değil, stratejik bakımdan. Ovalık Kilikya olarak adlandırılan bölge ise Çukurova ile İskenderun -Antakya.


Cukurova Cimento Sanayii T. ZİYA GÖKALP CAD. Mensucat (Kayseri), Ersoy İplik Fabrikası ( İskenderun ). Toplantının gözdesi ise 3. Mücadele Grup Amirliği ekiplerince uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan. Bölgenin tarım, ticaret ve sanayideki dinamizmi. Borsası Başkanı Alic Mursaloglu, DenizBank Çukurova Bölge Müdürü Engin Eskiduman ve Denizank Çukurova Bölge Kobi Müdürü Kemal Odabaş.


Adana, Antakya, İskenderun ve diğer çevre illerden gelen TÜGİAD üye adayı Genç. Bölge Şubesi Kurucu Başkanı Armağan Öner, Çukurova Bölge.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.