19 Temmuz 2016 Salı

Klimada fan ne demek

Midea klima kullanıyorsanız eğer Fan Speed Foksiyon düğmesini merak ediyorsanız bu metni incelemelisiniz. Modern klimalar, iç hava soğutmasını ve diğer birçok işlevi.


Klimada fan hızı ne demektir. Auto fan modu, klimanızın fan hızını kendi seçmesi demektir. Isı sizin set değerinizi gelene kadar yüksek hızdan, kademe kademe düşük hıza.


Fanın sözlük anlamı kısaca temizlemek diyebilirz. Ortamda bulunan kullanılmış havayı temizlemek için kullanılan. Arkadaşlar, kumandadan çalıştırma modlarını değiştirebiliyoruz. Yaz mevsiminde soğuk, kış mevsiminde sıcak.


Hava Sirkülasyonu. Nem alma konumunda çalışma. Otomatik çalışma modu. Zaman ayarlama fonksiyonu. Oda sıcaklığını değiştirmeden havayı oda içinde dolaştırır. Lütfen klimanızı kullanmadan önce bu kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Sadece soğutmalı model olmaksızın) ve PERVANE ( FAN ). Isıtmada ise dış ünite durur,iç fan ya durur yada çok düşük devirde döner. Genişletmek için. Fan hızı ayar” tuşuna basınız.


Tuşa her bastığınızda klimanız sırasıyla düşük, orta, yüksek ve chaos swing (doğal rüzgar etkisi) fan. Eğer arıza giderilmez ise fan sargıları (Bobini) yanmış demektir.


Klimada fan ne demek

Bu durumda fan yenisi ile değiştirilir. Soğutma, ısıtma veya. Anormal bir durumda (yanık kokusu gibi), klimayı durdurun ve güç fişini çıkarın ya da. EKONOMİK SOĞUTMA (ECONO COOL)” nedir ? Esintili hava akımı.


O anki klimadaki sıcaklığı ve soğukluğu dışarıya üfleme hızıdır. Off-low-medium-fast-auto. Ayrıca fan moduna göre. Hızlı soğutma (Jet cool) nedir ? Işık fonksiyonu.


Açma-kapama butonuna “ ” basın, klima otomatik çalışma modunda devreye. Termostat, FAN modu sırasında oda sıcaklığını ayarlamak için kullanılamaz (sıcaklık.


Klimada fan ne demek

Uzaktan Kumanda Ünitesinin Ekranında görüntülenmez). Fan yüksek devirde döndüğünden dolayı, çalışırken temizlenmesi yaralanmaya neden olabilir. Bir elektrik şokuna neden olabilir.


BAYMAK ELEGANT PLUS model klimalar aşağıda belirtilen direktifler ve ilgili EN standartları. Tekrar bu butona basıldığında "TURBO" sembolü kaybolur, TURBO modu iptal edilmiş demektir. Ancak daha iyi bir sistem arıyorsak, soğutucu veya.


Kilidi ayarlandığında, sıcaklık, fan hızı ve hava akımı yönü ayarları. Fan parçası, dış ünitenin en önemli parçasıdır.


Klimada fan ne demek

Cihazın çalışabilmesi için gereklidir ve mümkün olduğu kadar büyük olması gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.