22 Temmuz 2016 Cuma

En iyi antifriz markası

En iyi antifriz markası

Bütün antifrizler birbirlerinin aynısı değildir çünkü, piyasadaki antifriz ürünleri arasında büyük oranda kalite farkı vardır. Ya da iki farklı markanın yeşil antifrizi aynı özelliklere sahip olmayabiliyor. Meraklısı için motorun büyük bir şevkle ihtiyaç duyduğu antifriz konusunu ele alıyoruz.


En iyi antifriz markası

En iyi ve motorunuza fayda sağlayacak markalar burada. Araçların radyatör bölmelerine eklenir. Antifrizin tek başına kullanılması önerilmez. Organik ve inorganik.


Aracına İyi Bak - Spectre. Ancak piyasada yeşil, mavi, pembe, kırmızı, turuncu ve benzer renge sahip farklı markaların antifriz. Birbirinden farklı markaların antifriz çeşitleri mevcuttur.


Antifiriz Fiyatları en ucuz fiyat seçenekleriyle Cimri. Etraftan duyacağınız kırmızı antifriz şöyle daha iyi ya da kesinlikle yeşil. Kullanmak isteyeceğiniz antifriz tipine ve markasına göre değişiklik. Herkes tarafından bilindik bir markayı kullanmanız, eminiz ki sizlere güven verecektir.


Mobil antifriz türleri ile dizel araba oto antifriz çeşitleri farklı fiyat seviyelerine sahiptir. Siz de kaliteli üretim yapan antifriz markaları içerisinden bütçenize ve. En iyi motor yağı yukarıda da anlattığımız gibi aracınıza veya ekipmanınıza uygun seçilen doğru yağdır. Eğer aldığınız yağın markasına.


Tüm sürücüler iyi bildiği için, antifriz, su soğutmalı içten yanmalı motorun normal. Uygulamada görüldüğü gibi, belirli bir marka ve modeldeki otomobillerde. Bulunduğunuz iklime göre doğru seyreltme oranı ile doğru antifriz seçimi, soğutma sisteminizi korumanın en önemli anahtarıdır.


En iyi antifriz markası

Bu nedenle alacağınız ürünle ilgili internette iyi bir fiyat araştırması. Motorunuzun ömrünü uzatmak, korozyona ve aşınmaya uğramasını engellemek istiyorsanız kaliteli motosiklet antifriz almaya dikkat etmelisiniz. Otomobillerde kış aylarında kullanılan. Marka, 4U Autoparts.


Liqui Moly Motor Yağları, Katkılar ve Servis Ürünleri uygun fiyat fırsatlarıyla burada. Tıkla, en ucuz LIQUI MOLY Yağ Motor Katkıları ayağına gelsin. Bu markanın Gantifrizleri, otomotiv kimyası pazarındaki en iyi ürünlerden.


Bunun yanı sıra sıcak havalarda daha çok ısınabilen motorun etkili soğutulması için radyatör sıvısı içerisinde antifrizin bulunması önemlidir. Bazı su sistemlerinde ise donma önleyici olarak dolaşım suyuna ilave edilir. Shell antfriz çok-çok iyi şiddetle tavsiye ederim.


Gönül petrol ofisi demek isterdi ama,shell en iyisi kesinlikle korozyan (pas) oluşumuna ve. BİN KM CASTROL MARKA MAVİ ANTİFRİZ VE %SAF SU İLE. Diesel Antifreeze dizel yakıta (motorin) karıştırılan ve donma noktasını düşüren yakıt katığıdır. Düşük sıcaklıklarda yakıtın donmasını engelleyerek, motorun kolay.


Su bir gercek ki en iyi sogutma suyu kaynama ve donma noktalarinin getirdigi dezavantaji bir yana. Alüminyum motorlar için tavsiye edilen yüksek kaliteli bir soğutucu olduğundan. Bu konunun videolu güzel anlatimi var tavsiye ederim.


Bu uygulamayı tesisatçılar ya da tesisat uygulamaları yapan. Vazolar için daha iyi antifriz veya antifriz nedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.