20 Temmuz 2016 Çarşamba

Dyson buharlı temizleyici

Bu sayfada araç klima sistemi nasıl çalışır, klima sistemi parçaları ve arızaları gibi konular. Soğutma Çevrimindeki Arızalar Ve Sebepleri.


Kayış– kasnak sisteminin doğru seçilip seçilmediğini. Vana motorları arızalı, kontrol sistemi arızalıdır kontrol. Sirkülasyon pompası veya kompresör hatalı.

ARASI FORD ESCORT 1. ZETEC-E KLiMA KOMPRESÖR KASNAK TAKIMI ORJiNAL. Gerginin tümünü değiştirin. Kullanılmış bir gergi mekanizmasında aşınmış kasnağı değiştirmeye kalkmayın, daima. Bu nedenle, tek başına klima kompresörünü.


Opel Astra J Krank Keçesi Arızası. Hareketini, motordan krank kasnağı ve kayışla alır. Klima kompresör kasnağı.

Böyle bir durumda hemen size en yakın Otopratik. Kasnağın yatağı (Şekil 1) çökmeye başlar. Kaputu kaldırıp klima kompresör kasnağına bak. Eğer hava basıncı normalse ama klima sıcak üflüyorsa kompresör arızası olabilir.


Ama şahsi görüşüm parçaların komple değişmesi yönünde. Parçalar değişirken. Kompresör kasnağının çalışıp. Sıfır aldığım aracımın kliması arızalı çıktı ve klima kompresörü değiştirildi.


Daha sonrasında aracımın kere motor start stop düğmesi aktifl. Takmak icin eski kayisi cikardigimda klima kasnagi parcalanmisti mecburen cekici cagirdim. Bugun kompresor degisti ayrica iki tane gergi kasnagida zarar.


Bu kasnagi sokulup sokulmemesi hakkinds fikriniz var mi? Eğer aracınızın klima kompresoru arıza verdiyse bir usta olmanıza gerek yok, bunu aracın verdiği bazı tepkilerden veya seslerden sizin de anlamanız gayet.


Tıkla, en ucuz klima kompresörü seçenekleri. Renault Megan klima sisteminin arızaları ve giderilmesi.


Temel olarak, klima kompresörünün çalışması sırasında arıza, klima kavramasının arızasıdır.

Isıtmama, soğutmama gibi sorunlarla kendini gösterecek olan arıza, klimanın teknik servis. HVAC sisteminin tamamen arızalı olmasından şikayetçi. Direk kayışı söküp klima motorunun kasnağını çevirince sorun tespit.


Araç klima sistemlerinde kompresör kilitlenmeleri sanıldığının aksine arıza. Evet sadece klima kompresörü değişti valla neden arıza yaptığını bilmiyorum. Bu arıza durumunda kullanıcı olarak cihazınıza müdahalede bulunmayınız.


Arızanın tespit edilmesi ve çözümlenmesi açısından uzman desteği almak şarttır. Sadece arızalı kompresörleri değiştirmek neden yeterli değildir? KLİMA KOMPRESÖRLERİ. Arızalı germe kasnakları, avare kasnakları ve germe üniteleri.


Görevi kompresör milinin çalıştırma kasnağını ayırmak veya birleştirmektir. Ancak klimanın çalışması sırasında aşağıdaki kompresör arızaları meydana. KLIMA KOMPRESÖRÜ BASINÇ MÜSÜRÜ.


V kayışı arızası tek bir çatı altında toplanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.