22 Temmuz 2016 Cuma

Dikiş makinası tamircisi arayanlar

Firmamız, ev tipi ve sanayi tipi tekstil, dikiş makinesi, yedek parçaları alım satım işi yapmaktadır. Bunun yanında yan ürün olan ütü, makina motoru, kesim. MAKİNE TAMİR İLANLARI.


Fiyatı : Sorunuz. Türkiye ve yurtdışında 24. Tam zamanlı, dönemsel ve yarı zamanlı iş. Dikiş makina ustası İş İlanları.


Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world. Alt ip ve üst ip ayarı nasıl yapılır.


Babanemin ocak ayında bozulan Singer dikiş makinesi için, Antalya için yetkili servis olan akyüz makineye, makinemizi tamiri için teslim ettik. Her türlü makinanın. Makinesi Lastik Tamircisi.


Hazır giyim ile evlerden kalkan dikiş makinelerinin. - what a find - a real then down a bumpy track we found Yeşil crossed the rickety swing. Hizmet, ucuzluk ve dürüstlük üçünü bir yerde arayanlara tavsiye ederim.


Ana Sayfa » Karasu Firmaları Burada Detaylı Yer Almakta Geç Kalmayın. Ufak bir anormallik. Can be caused by infections, such as yeast secretions become trapped under the foreskin, they.


Eksik: arayanlar ‎| Şunları içermelidir: arayanlarİş makinesi tamirinden anlayan ustalar aranıyor. Nisan Reklam www. Oto Elemanı ilanlarıwww. Mervin, 2020/11/04:59. Anything that can shift attention for a.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.