18 Temmuz 2018 Çarşamba

Beko 31225 klima kullanıcı yorumları

Klimalar ürünlerinin kullanıcı yorumlarını filtreleyerek inceleyebilirsiniz. Kaliteli ve şık tasarımıyla göze hitap etmesini çok seviyorum. Bu ürüne ilk yorumu siz yazın. Yenilikçi teknoloji kullanımı konusunda başarılı duruşu ile dikkat çeken Beko klima modelleri evlerde.


Bunu kullananlar mı söylüyor. LG Beko kullanan:) Z1mBaBwE. Siparişiniz İstanbul içi 2- gün, İstanbul dışı ise 7-iş gününde teslim edilir. Kategori, : KLİMA. Stok Kodu, : BGJKLMNP. TL den başlayan taksitlerle! Gelince Haber Ver. Fiyat Düşünce Haber Ver. Favorilere Ekle. Arçelik mobil klima kullanıcı yorumları. En kaliteli ürünleri sizler için uygun fiyat seçenekleri ile gönderiyoruz. Teknik Özellikler. Beko Online Alışveriş için doğru adrestesiniz.


Genel Özellikler. Gösterge, Hidden display. Fan Hızı Kademesi, 5. Klima Tipi (AC), Inverter Mono Split. Enerji Kontrol, Var. Son gün Kasım! Duvar Tipi Klima. Yaz aylarında, aylık elektrik faturası yüksek gelenlere, klima kullanımı sırasında enerji sarfiyatını azaltan tasarruf önerileri burada. TL (%havale indirimi). Onlarca güvenilir siteden sağlanan yorumlara, detalı ürün. TL ve üzeri Ücretsiz Kargo. Yorumlar (0) img Yorum yaz.


Dolayısı ile bana ekstra maaliyeti olmadan Migrostan bir klima alabiliyorum. Klimada arçelik beko vestel gurubunu hiçbir zaman yeterli göremedim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.